Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

(PREDANÝ) Slnečný 3-izbový byt Košice Nad Jazerom (3D prehliadka)

  • Exkluzívna ponuka

  Táto ponuka už nie je aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne iba u nás Vám ponúkame na predaj 3-izbový byt s rozlohou 66 m2 na sídlisku Nad Jazerom v Košiciach. Byt sa nachádza na 4 poschodí, čo je vítané pre ľudí, ktorí hľadajú zlatú strednú cestu.
Možnosť 3D virtuálnej obhliadky u nás v kancelárii. Videoprehliadka: youtube.com/watch?v=IKAfHSSbBvU
BYTOVÝ DOM-Každodennú cestu na 4.poschodie spríjemnia 2 nové výťahy, ktoré boli osadené v roku 2018. Výťahy generujú energiu počas jazdy a sú vybavené technológiou rýchleho presunu. Celý bytový dom bol postavený v roku 1977 a rekonštruovaný v roku 2018, kde bol kompletne zateplený a nebolo mu ukrátené ani na vzhľade, keďže sa vyníma medzi ostatnými bytovými domami. Boli rekonštruované aj medzi-bytové priestory a prízemie. Keďže na prízemí , kočikárni a v moderných výťahoch sa nachádza kamerový systém o bezpečnosť je postarané. Elektrický vrátnik samozrejmosťou. V bytovom dome sa nachádza aj spoločná miestnosť pre kočíky, kde sa nachádzajú aj stojany na bicykle. Trápi aj Vás situácia s parkovaním v Košiciach? Vynikajúcou správou je, že k bytovke je dobrý prístup a je tam dostatok miesta na parkovanie aj vo večerných hodinách.
BYT-Ste milovníkom tepla? Snažíte sa, čo najviac ušetriť na energiách pri prevádzke bytu? Chcete si čiastočne prerobiť alebo vôbec neprerábať byt? Ak áno, tak tento byt je pravdepodobne pre Vás. Prečo? Pretože byt je orientovaný na bezveternú juho-západnú stranu, teda je slnečný. Samotný majiteľ, ktorý tam býval niekoľko rokov charakterizuje tento byt ako teplý, čo sa ukazovalo na pravidelných preplatkoch na energiách. Domácnosť pozostáva z kuchyne, spálne, detskej izby, obývačky, kúpeľne a samostatným WC. Byt je čiastočne zrekonštruovaný-2018, kde bola renovovaná podlaha, elektrické rozvody, nové stupačky, kuchynská linka, toaleta(moderná s vlastným umývadlom a skrinkou), kúpeľňa(vaňa so zasklenou zástenou). V byte sa nachádzajú zásuvné dvere do spálne a detskej izby a vstavané skrine v spálni a chodbe. V celom byte sú vymenené okná za kvalitné nemecké plastové okná značky REHAU. V detskej izbe sú urobené špeciálne okná proti pádu. Do bytu je privedený optický internet. Považujete balkón za neoddeliteľnú súčasť bytu? Dobrá správa je, že balkón je úplne zrekonštruovaný v roku 2018 spolu s bytovkou. Nachádza sa tam nové lexanové zábradlie a je zasklený . Pivnica je taktiež rekonštruovaná -zmenená podlaha + plastové okná.
OKOLIE-Veľkou výhodou tohto bytu je jeho lokalita. Byt je situovaný v časti mesta, kde je všetko poblízku. Čo by človek kameňom dohodil, nachádza sa tam obchodný dom Ždiar, kde nájdete základné potreby pre bežného človeka.
Pri korektnom jednaní je majiteľ ochotný dať zánovné spotrebiče v prospech kupujúceho.
V prípade záujmu o viac informácií, prosím kontaktujte realitného makléra Bc. Michaela Moroza na tel. č. 0948 901 182
Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
66 m2
Úžitková plocha:
66 m2
Poschodie:
4
Loggia:
áno
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné
Interné ID: 190322MiM7
Ulica: Ždiarska
Obec: Košice-Nad jazerom
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:

Radi Vám poradíme