Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

(PREDANÝ) Predaj 5 izbového rodinného domu s veľkým pozemkom

  Táto ponuka už nie je aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

EQUILIBRIO real v zastúpení Oľgou Staňovou predáva veľmi priaznivý, samostatne stojaci RD na pozemku s predzahrádkou, záhradou a ďalším zázemím s výborným dispozičným riešením.
Nachádza sa v zastavanom území, na Ľudvikovom Dvore, na upravenom, takmer rovinatom teréne o rozlohe 15,22á. Je to samostatne stojaci rodinný dom s jedným nadzemným podlažím a obytným podkrovím a obytnou plochou 170m2. Je čiastočne podpivničený. Murivo a priečky sú murované z tehál a kvádrov. Okná, dvoj-trojvrstvové zasklenie, sú nové, plastové so žalúziami. Podlaha obytných miestností je laminátová a dlažba je keramická. Rozvod teplej a studenej vody v dome zabezpečuje elektrický bojler, umiestnený v kúpeľni. Vykurovanie je ústredné, teplovodné cez plynový kotol a tiež kozub s výmenníkom a uzavretým ohniskom, ktorý je v obývacej izbe. Na stenách okolo kozubu je kamenný obklad na celú výšku podlažia. Radiátory sú nové panelové, oceľové.
Rodinný dom je ukončený manzardovou strechou, krytina je plechová, ošetrená a natretá strešnou farbou v roku 2019. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú tieto miestnosti: zádverie, chodba, kuchyňa, dve izby, kúpeľňa s vaňou, ale aj sprchovacím kútom. Dvojramenným, železobetónovým schodiskom sa dostanete na poschodie, do podkrovnej časti obytného domu. Sú tu tri izby a terasa pre príjemné posedenie. RD je napojený na všetky IS, vrátane plynovodu. V r.2016 prešiel rekonštrukciou, ktorá pozostávala z výmeny elektrických káblov v celom dome, boli nasadené nové interiérové dvere, nové podlahy. Nový kozub-komín bol vyvložkovaný. Z priestrannej, modernej kuchyne sa vonkajším schodiskom dostanete vonku, do otvoreného priestoru za domom. Na dvore sa nachádza hospodárska budova, s vchodom z južnej strany.
Veľký priestor na uskladnenie rôznych nástrojov, poskytuje jak letná kuchynka, aj garáž pre dve autá. Celý RD je odvodnený, drenáž, mopová fólia, odkvapy do zeme – 3m³ nádrž v zemi. Fasáda nie je v cene.
V danej lokalite je malá hustota obyvateľstva, ale dobrá občianska vybavenosť, bez neprispôsobivých občanov. V blízkosti sa nachádza obecný úrad, pošta, základná škola, zdravotné stredisko, kultúrne zariadenie, základná obchodná sieť a základné služby. Je to veľmi dobrá nehnuteľnosť.
Mesačné náklady pre 3 osoby je 150€.

K dispozícií je znalecký posudok zo dňa 20. decembra na sumu 303 000€.

Súhrn:
Počet izieb:5
Okná: plastové s dvoj-trojvrstvovým zasklením
Dlažby: cementový poter, tehlová dlažba, keramická dlažba, laminátová podlaha
Rozvod vody: z PVC potrubia, studenej a teplej vody z centrálneho zdroja
Vonkajšie úpravy: Vodovodná prípojka
Prípojka plynu
Prípojka kanalizácie
Studňa
2018 – kompletne prerobená kúpelňa + východ, vodovodné a odpadové potrubie za plastové,
Bazén osadený do zeme ø 3,66x,91
2019 – odizolované a odvodnené základy
2020 – pristavané striešky k východom a postavená terasa na poschodí
2020 – prerobená obývačka

Video: youtu.be/gzQGKaddwa0

Cena nehnuteľnosti 279.900EUR

V prípade záujmu kontaktujte realitnú kanceláriu EQUILIBRIO real na tel. č. 0948 901 180.

Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.
Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real.
Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
170 m2
Plocha pozemku:
1522 m2
Zastavaná plocha:
122 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
5
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Video

Interné ID: P210907OS
Ulica: Ľudvíkov dvor
Obec: Košice-Šaca
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Radi Vám poradíme