Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

(PREDANÝ) VÝHODNÝ INVESTIČNÝ POZEMOK NA PREDAJ, 992m2, KOŠICE - KRÁSNA

  Táto ponuka už nie je aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

Ste investor a hľadáte výhodnú investíciu do budúcna? Tak zbystrite pozornosť. V našej exkluzívnej ponuke, ktorú vám v spolupráci s EQUILIBRIO Real predstavuje Bc. Michael Moroz RSc.. Rovinatý pozemok o rozlohe 992 m2, ktorý má obrovský potenciál, pretože sa nachádza blízko časti určenej pre obytnú plochu budúcej výstavby novej časti Košice – Východné mesto.

Pozemok sa nachádza v časti Košice – Krásna – Berek, ktorá bude mať výborné spojenie s plánovaným obchvatom Krásnej a s diaľnicou R2.

Vďaka týmto vlastnostiam je tento pozemok výbornou investičnou príležitosťou, ktorá do budúcna sľubuje výhodné zúročenie dnešného vkladu, ktorý je len 21,16€ m2.

O viac informácií, prosím kontaktujte realitného poradcu Bc. Michaela Moroza RSc. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitno-konzultačnej spoločnosti EQUILIBRIO real.
Ich kopírovanie a šírenie podlieha autorským právam.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
992 m2
El. napätie:
nie
Voda:
nie
Kanalizácia:
nie
Interné ID: P221201MiM
Ulica: Krásna
Obec: Košice-Krásna
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Poľnohospodárske a lesné pozemky

Radi Vám poradíme