Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

(PREDANÝ) EXKLUZÍVNY PREDAJ 4 IZBOVÉHO BYTU NA URALSKEJ ULICI

  Táto ponuka už nie je aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

Viete, ktoré sídlisko je považované za najzelenšie ? Kde nájdete maximálne športové, kultúrne a občianske vyžitie? Pohodlne sa usaďte a prečítaním nižšie uvedených riadkov Vám to veľmi rada prezradím.
EQUILIBRIO real v spolupráci s Ing. Ivetou Taškovičovou Vám „E x k l u z í v n e“ ponúka na predaj 4-izbový byt, ktorý nechá priestor Vašej fantázií a tvorivosti. Nachádza sa na príjemnom 4. poschodí 8 poschodového bytového domu. V byte prebehla staršia rekonštrukcia so zmenou dispozície na charakter 3 izbového bytu, ktorú si samozrejme môžete nanovo pretvoriť podľa vlastných predstáv a máte na to k dispozícii veľkorysých 71 m2 podlahovej plochy. Byt disponuje priestranným balkónom s výhľadom na krásnu bohatú zeleň, ktorú si môžete vychutnávať od jari až do jesene. K bytu prináleží praktický kumbál umiestnený priamo pri byte. Šikovná pivnica na prízemí bytového domu je úplnou samozrejmosťou.
Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou a zateplením vrátane strechy. Nový moderný výťah Vám zaručí bezproblémové dopravenie do Vašich domácností. V celom bytovom dome prebehla výmena zvislých a ležatých rozvodov. Pri vstupe do bytového domu nadobudnete utvrdzujúci pocit, že tento bytový dom je obývaný slušnými a poriadkumilovnými ľuďmi.
Pýtate sa na občiansku vybavenosť ? Veľmi skromne a otvorene povedané, nadštandardne kompletná. Však posúďte: Obchodné strediská Kaufland, Tesco, McDonald, materská škola, základná škola, poliklinika, pošta, kostol. V blízkosti nájdete zastávky MHD. Parkovanie verejné, bezproblémové. A vzdialenosť do centra mesta ? Či veríte alebo nie, je to neuveriteľných 7 minút.
Aj milovníci športu si prídu na svoje: multifunkčné ihriská, korčuľovanie, bicyklovanie, vodné lyžovanie, behanie po nábreží rieky Hornád, rybolov.
Tento byt vrelo odporúčam začínajúcim mladým rodinám resp. za účelom investičného využitia. Byt je bez akýchkoľvek tiarch. Kúpou je ihneď voľný.
Cena tejto nehnuteľnosti je: 140 000 €.
Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky.
Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitnú kanceláriu EQUILIBRIO real.
Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real.
Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: (4 izbový, 4 izb., 3 izbový, 3 izb., Uralská, Jazero, Sídlisko nad Jazerom, EQ real, EQ)

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
71 m2
Poschodie:
4
Loggia:
áno
Počet podlaží:
9
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné
Interné ID: P221221IT
Ulica: Uralská
Obec: Košice-Nad jazerom
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:

Radi Vám poradíme