Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

(PREDANÝ) "PERFEKTNÁ CENA ZA 3 IZBOVY BYT NA JASUSCHOVEJ"

  Táto ponuka už nie je aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

Ak práve rozmýšľate, či sa prikloniť ku kúpe bytu v pôvodnom alebo zrekonštruovanom stave, moja odpoveď je jednoznačná, vyberte si ten pôvodný. Vytvorte si svoj nový domov podľa Vašich predstáv a fantázie a strávte tak svoj život v niečom, čo nesie Vašu pečať originality. Vyhraďte si čas len pre seba a pozretím pár riadkov nižšie Vás takýmto bytom prevediem.

EQUILIBRIO real v spolupráci s Ing. Ivetou Taškovičovou Vám „E x k l u z í v n e“ ponúka 3- izbový byt na obľúbenom Sídlisku KVP na Jasuschovej ulici, ktorá je akousi križovatkou dostupnosti na všetky svetové strany. Tento praktický byt sa nachádza v bytovom dome na 6. poschodí z 12 a pri pití voňavej kávy na lodžii Vám garantujem, že Vaše oči budú pozitívne vnímať pútavé výhľady na naše krásne mesto Košice. Veľkorysých 65 m2 podlahovej plochy bytu čaká na Vašu rekonštrukciu a fantázií sú dvere otvorené. Šikovná pivnica na prízemí bytového domu je úplnou samozrejmosťou.
Bytový dom prešiel rekonštrukciou strechy a zároveň aj rekonštrukciou 2 výťahov. V celom bytovom dome prebehla výmena zvislých a ležatých rozvodov. Návštevy budete prijímať otváraním moderných dotykových panelov umiestnených hneď pri vstupe Vášho bytu.
Pýtate sa na občiansku vybavenosť v tejto lokalite? Úplne kompletná: škôlky, školy, pošta, poliklinika, obchody, reštaurácie, priestory pre športové využitie, tenis komplex, ihriská, lekárne. V blízkosti nájdete aj zastávky MHD. Parkovanie verejné, bezproblémové. Dostupnosť na všetky svetové strany, v meste ste za neuveriteľných 10 minút. Byt je vhodný pre začínajúce mladé rodiny, ale potenciál nestráca ani pre investičné využitie.
Byt je bez akýchkoľvek tiarch. Kúpou je ihneď voľný.

Cena tejto nehnuteľnosti je: 135 000 €.
Predaj bytu sa bude realizovať formou „L i c i t á c i e“.

Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej cenovej ponuky. Každú Vami predloženú cenovú ponuku dôkladne zvážime.
Pre viac informácii o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte kontaktujte Realitnú kanceláriu EQUILIBRIO real na tel. č. 0948 901 180. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.
Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.
Vyhľadávanie: (3 izbový, 3 izb., byt, Jasuschova, KVP, EQ real, EQ)

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
65 m2
Poschodie:
6
Loggia:
áno
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné
Interné ID: P230102IT
Ulica: Jasuschova
Obec: Košice-Sídlisko KVP
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Radi Vám poradíme