Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

(PREDANÝ) PERFEKTNÁ CENA ZA 3 IZBOVÝ BYT NA WUPPERTÁLSKEJ ULICI

  Táto ponuka už nie je aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

Viete, ktorá je jedna z najlepšej situovanej, dostupnej a ergonomickej ulice na Sídlisku KVP? Som presvedčená o tom, že ulica Wuppertálska vyhráva na plnej čiare. Každá ulica má bezpochyby svoj začiatok aj koniec, ale táto má aj svoju dynamiku, kompatibilnosť a nádhernú, ničím neprekrývajúcu viditeľnosť. Som rada, že mám možnosť Vám takúto skvelú nehnuteľnosť na tejto ulici predstaviť.

EQUILIBRIO real v spolupráci s Ing. Ivetou Taškovičovou Vám „E x k l u z í v n e“ ponúka na predaj praktický 3 - izbový byt v pôvodnom stave, ktorý čaká na svojich nových majiteľov plných energie, fantázie a predstavivosti. Byt sa nachádza na príjemnom 3 poschodí v 8 poschodovom bytovom dome. Veľkou výhodou je susedstvo len s jedným vlastníkom. Súčasťou bytu je praktická, kvalitne zasklená lodžia, ktorá poslúži na milé posedenie pri kávičke a načerpanie energie po náročnom pracovnom dni. Orientácia bytu je slnečná a to na 2 svetové strany, na ktoré sa môžete kochať prostredníctvom osadených plastových okien. Byt disponuje podlahovou plochou 62 m2, nájdete v nej praktickú kuchyňu, obývaciu izbu, 2 samostatné izby, predsieň, samostatnú toaletu a kúpeľňu. Váš majetok bude chránený kvalitnými vstupnými bezpečnostnými dverami. K bytu prináleží šikovná pivnica, ktorá sa zíde v každej situácii.

V bytovom dome boli menené ležaté a zvislé rozvody. Strecha prešla rekonštrukciou. Spoločné priestory bytového domu Vás presvedčia o tom, že tu bývajú slušní a poriadkumilovní ľudia. Parkovanie je verejné a bezproblémové. Dostupnosť na MHD pohodová. V centre mesta ste za skvelých 10 minút.

Táto lokalita je topkou v občianskej vybavenosti ako: škôlky, školy, ihriská, potravinové komplexy Billa, LIDL, poliklinika, služby reštauračných zariadení, kaderníctva, holičstva, lekárne, banky, cukráreň a pod. Veľkou výhodou je blízkosť prírody a to v podobe Borovicového hája a rekreačného areálu Čičky, prídu si tu na svoje milovníci športov a oddychových prechádzok po ťažkom pracovnom dni.

Súčasné mesačné náklady predstavujú čiastku 190 € osoby.
Pýtate sa koľko tento byt stojí?

Cena tejto nehnuteľnosti je neuveriteľných: 125 000€

Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky.
Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte Realitnú kanceláriu EQUILIBRIO real na tel. č. 0948 901 180.
Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: (3 izbový, 3 izb., byt, KVP, Wuppertalska, EQ real, EQ)

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
62 m2
Poschodie:
3
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné
Interné ID: P230110IT
Ulica: Wuppertálska
Obec: Košice-Sídlisko KVP
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:

Radi Vám poradíme