Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

(PREDANÝ) KVALITNÝ DOMOV PRE RODINU, 4 IZB. BYT, TERASA, HUMENSKÁ

  Táto ponuka už nie je aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

EQUILIBRIO real Vám v spolupráci s Ing. Marekom Rášim exkluzívne ponúka na predaj skvelé bývanie v 4 izbovom byte s rozlohou 76 m2. Nachádza sa v príjemnom prostredí sídliska Terasa, na Humenskej ulici, vo výborne vybavenej lokalite. Chcete mať blízko na nákupy a vybavovačky? Máte radi dostatok slnka a pokojné prostredie? Potom ste práve našli bývanie pre Vašu rodinu!

BYTOVÝ DOM
Bytový dom je zateplený a kvalitne zrekonštruovaný, vrátane technických rozvodov a spoločných priestorov. Pri príchode Vás bude vítať veľmi dobre udržiavaný vchod a v esteticky veľmi pekne riešenom novom výťahu sa dostanete k Vášmu bytu. Pre obyvateľov domu je k dispozícii aj kočikáreň.

BYT
Byt sa nachádza na 6. poschodí zo ôsmich. Z priestrannej chodby vstupujete do obývacej izby a máte možnosť prejsť až do kuchyne. Z druhej strany chodby sa do kuchyne dostanete aj priamo a tiež do ďalších troch nepriechodných izieb. Byt je orientovaný na východ a na juh, takže je príjemne presvetlený. Na loggiu sa dostanete z obývacej izby. Kuchynská linka je vybavená plynovou varnou doskou, rúrou na pečenie, digestorom a práčkou a k dispozícii je aj vstavaná chladnička s mrazničkou. Byt bol dávnejšie komplexne zrekonštruovaný v nadštandardnej kvalite. Rekonštrukcia zahŕňala vymurovanie bytového jadra, výmenu technických inštalácií, podláh, okien a podobne. V byte je dostatok odkladacieho priestoru a na ďalšie veci je k dispozícii murovaná pivnica. Po vymaľovaní je byt vhodný na okamžité bývanie.

LOKALITA
Pri bývaní v tejto lokalite si oceníte, že bytový dom je situovaný mimo rušných ciest, je obklopený upravenými zelenými plochami a pritom ste neďaleko od potrebnej vybavenosti a hlavných dopravných ťahov. Na skok je to k obchodom, na poštu, ku lekárom, do banky, do reštaurácie a podobne. Deti to budú mať do niektorej z niekoľkých škôlok, základných škôl alebo ku 8-ročnému gymnáziu za pár minút. V blízkom okolí je tiež niekoľko športových areálov. Domáci majstri to za 15 minút peši stihnú aj do Hornbachu a vedľa je veľké nákupné centrum OPTIMA. Parkovanie je zabezpečené na blízkych verejných parkoviskách. Výbornú dostupnosť do centra mesta zabezpečujú časté spoje MHD.

Záujemcom o kúpu, ktorí si potrebujú vybaviť hypotekárny úver, vieme poskytnúť nadštandardnú pomoc pri vybavení úveru.
Cena nehnuteľnosti je 155 000 €.

Pozývam Vás na prehliadku.

Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky.
Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte Realitnú kanceláriu EQUILIBRIO real .
Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real.
Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: byt, terasa, humenska, 4izb, 4 izb, 4 izbovy, 4-izbovy, 4izbovy, gymnazium, EQ real, eq.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
76 m2
Poschodie:
6
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné
Interné ID: P230112MR
Ulica: Humenská
Obec: Košice-Západ
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:

Radi Vám poradíme