Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

(PREDANÝ) SLNEČNÝ 3 IZBOVÝ BYT S DVOMI LOGGIAMI NA JAZERE

  Táto ponuka už nie je aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

Ak sa chcete zobúdzať za svetla ranných slnečných lúčov, mať výhľad na zelený porast a koruny stromov, raňajkovať na balkónovej terase ústiacej priamo z obývačky či obedovať na priestrannej kuchynskej loggi, tento byt je určený práve pre Vás.
EQUILIBRIO real Vám v spolupráci s Líviou Soukupovou ponúka na predaj slnečný kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt na sídlisku Nad Jazerom - Ždiarska ulicia, s orientáciou na východnú stranu.
DISPOZÍCIU bytu tvorí predsieň, obývačka s loggiou, kuchyňa s ďalšou loggiou, spálňa, detská izba, kúpeľňa a samostatné wc. Chodba má prístup k dennému svetlu zo všetkých troch strán, priestor je tým pádom maximálne presvetlený.

***Všetky izby sú nepriechodné***
Menili sa plastové okná, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, celá kúpeľňa a oddelená toaleta, elektrina v kuchyni a v kúpeľni, interiérové dvere, vchodové bezpečnostné dvere, podlahy, dlažba na chodbe a murované jadro.
ZÁKLADNÉ INFO :
– 3 nepriechodné izby
– Poschodie 4 / 13
– Kompletná rekonštrukcia
– Celková plocha - 72 m2
– 2 loggie ( 2*3 m2 - z kuchyne a z obývačky )
BYTOVÝ DOM :
– Bytovka je zrekonštruovaná
– Zateplená
– 2 výťahy ( 1 z toho nákladný )
– Kamerový systém v bráne i vo výťahoch
– Plechová pivnica na prízemí – najväčšia
OKOLIE A BENEFITY :
– Bezproblémové parkovanie
– Výhľad na zeleň a stromy
– Spoločná stena len s jedným susedom
– Výborná občianska vybavenosť ( obchody, škola, škôlka, park, MHD v blízkom dosahu )
– Cena už vrátane spotrebičov a zariadenia ( na foto )

Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky. Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte Realitnú kanceláriu EQUILIBRIO real na tel. č. 0948 901 180. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis. Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

artofliving,umeniebyvania,kosice,slovakia,novostavba,byvaniesnov,realityslovensko,realitnakancelaria,realitnymakler,realitykosice,predaj,kupa,prenajom,bytnapredaj,domnapredaj,luxuryhome,realestate,luxurylifestyle,interiordesign,architecture,nehnutelnostikosice,byvajtesnami,lifestyle,reality,instagramchange

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
72 m2
Poschodie:
4
Loggia:
áno - 2
Počet podlaží:
13
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Video

Interné ID: P230429LS
Ulica: Ždiarska
Obec: Košice-Nad jazerom
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:

Radi Vám poradíme