Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

(PREDANÝ) SLNEČNÝ 3-IZBOVÝ BYT, 69M2, KOŠICE-JUH

  Táto ponuka už nie je aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

EQUILIBRIO real v spolupráci s Mgr. Stanislavou Komárovou, ponúka na predaj 3- izbový byt na Južnej triede v Košiciach. Ide o žiadanú lokalitu pre klientov, ktorí uprednostňujú bývanie blízko centra mesta.
Dostupná je tu dobrá občianska vybavenosť, vrátane spoločenského, kultúrneho a voľnočasového vyžitia.

Ponúkaný 3 izbový byt so zasklenou loggiou sa nachádza na 2. poschodí panelového bytového domu. Je v pôvodnom, no udržiavanom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Vymenené sú plastové okná, na podlahách v izbách sú zachované pôvodné parkety. Byt o výmere 69 m2 tvorí: predsieň, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, kuchyňa, 2 izby a priestranná obývacia izba s výstupom na loggiu, orientovaná do tichej časti dvora. Orientácia V-Z. Byt je v osobnom vlastníctve, bez tiarch.
Bytový dom prešiel rekonštrukciou, vrátane zateplenia, novej fasády a výmeny okien na chodbách vchodu. Vchod má dva samostatné vstupy, vo vchode nie je výťah. K bytu prislúcha pivnica.

Tento byt je ideálnou ponukou pre nových majiteľov, ktorí si túžia vytvoriť domov podľa vlastných predstáv.

Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky. Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte Realitnú kanceláriu EQUILIBRIO real na tel. č. 0948 901 180.

Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny servis. Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: byt, centrum, investícia, Košice, 3 izb, 3 izb, 3 izbovy, 3-izbovy, 3izbovy, EQ real, eq

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
69 m2
Poschodie:
2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné
Interné ID: P230713SK
Ulica: Južná Trieda
Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:

Radi Vám poradíme