Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

(PREDANÝ) 2 - izbový rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom

  Táto ponuka už nie je aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

Certifikovaný realitný poradca Bc. Michael Moroz v spolupráci s EQUILIBRIO real vám ponúkajú na predaj rodinný dom v dedine Borša na ulici Barianska. Je pre Vás dôležité kvalitné súkromie dostatočne veľký pozemok na realizáciu čohokoľvek, čo si zmyslíte? Máme pre Vás pripravený rodinný dom, ktorý si môžete prerobiť na vlastný domov podľa svojich predstáv a ako bonus k tomu tichú časť dediny.

POZEMOK
Výmera: 2293 m2
Inžinierske siete: Obecný vodovod, bez kanalizácie, elektrina, plyn

Chcete mať k dispozícii peknú záhradku s mnoho ovocnými stromami, ktoré navyše perfektne a chutne rodia, spolu s priestorom na kvalitný oddych po náročnom dni v práci? Výborná správa je, že vďaka štedrej výmere pozemku si môžete záhradu užiť naplno. Jednoducho, ideálny pomer kvality a kvantity.

Tento slnečný pozemok a jeho časť je podľa územného plánu vyčlenená ako stavebná. Teda do budúcna si môžete postaviť dom úplne podľa svojho gusta.

STAVBA
Zastavaná plocha: 88 m2
Úžitková plocha: 80 m2
Poschodia: 1

Celá stavba bola postavená z kvádrov v roku 1960. Dom je kompletne v pôvodnom stave a je nutná rekonštrukcia. Pozostáva z dvoch obytných izieb, kúpeľne bez WC, špajze, kuchyňa. Vykurovanie je zabezpečené tuhým palivom.

Sedlová strecha je pokrytá eternitom. Podkrovie nie je zobytnené.

LOKALITA

Susedia obľubujú túto lokalitu, pretože majú všade blízko. Totiž SAD, obchod sú na pár minút pešo od domu. Výborná dostupnosť do Maďarska, len 3km od hranice.

Video: youtube.com/watch?v=GB4RrIoL9Eo

O viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitného poradcu Bc. Michaela Moroza na tel. č. 0948 901 182. Možnosť 3D virtuálnej obhliadky, ktorú na vyžiadanie zašleme na e-mail. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real.
Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: trebisov, rod.dom, rod dom, rodinnydom, borsa, madarsko

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
2293 m2
Zastavaná plocha:
88 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Video

Interné ID: P210805MiM
Ulica: Barianska
Obec: Borša
Okres: Trebišov
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Radi Vám poradíme