Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

(PREDANÝ) PEKNÝ 3-IZBOVÝ BYT, 55 m2, KOŠICE-TERASA

  • Exkluzívna ponuka

  Táto ponuka už nie je aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

Je pre Vás dôležité, aby bol Váš nový domov slnečný, praktický s vynikajúcou dostupnosťou ku všetkému, čo potrebujete? Tak tento byt Vás určite zaujme a ako bonus k nemu dostanete zelené a tiché prostredie.

Bc. Michael Moroz, RSc. v spolupráci s EQUILIBRIO real dávajú možnosť kúpiť 3-izbový byt s rozlohou 55m2 v jednej z najvyhľadávanejších lokalít na bývanie v Košiciach, na ulici Humenská.

BYTOVÝ DOM
Bytový dom sa skladá z panelu a je novo zrekonštruovaný a zateplený. Nebaví Vás čakať na výťah a mrhať svoj drahocenný čas? Výbornou správou je, že tento byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí. Byt je zospodu riadne zateplený. Latková pivnica a kočikáreň určite poteší. Súčasťou bytu je latková pivnica 3 m2 a spoločná kočikáreň, ktoré sú zateplené.

BYT
Tento kompletne zrekonštruovaný a čiastočne zariadený byt ponúka uspokojujúci pocit praktickosti a efektívne využitého priestoru. V byte boli menené stúpačky aj elektrické rozvody. Byt pozostáva zo vstupnej chodby s extra bezpečnostnými dverami, obývacej izby, spálne, detskej izby, kuchyne, kúpeľne so zníženým sadrokartónovým stropom spolu s WC a úplne novej loggie.

Patríte k ľuďom, ktorým vyhovuje príjemný teplý slnečný byt počas celého roka? Orientácia bytu na východ a západ Vám k tomu určite dopomôže. Veľkou výhodou tohto bytu je jeho upravená dispozícia, ktorá priniesla otvorenú kuchyňu, v ktorej sa môže zapojiť do varenia celá rodina.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ
Lokalita, v ktorej sa nachádza táto nehnuteľnosť priam vyniká svojou občianskou vybavenosťou. Totiž škola a škôlka je do 3 minút pešo, pošta a obchod, autobusová zastávka je do 5 minút. Pred vchodom je k dispozícii verejné parkovanie, kde nájdete miesto aj večer po práci.

Je pre Vás dôležitý oddych v prírode? Nemusíte chodiť ďaleko! Priestor na prechádzky, hranie pre deti a výbeh pre štvornohých miláčikov je pred bytovkou. Jednoducho, všetko, čo potrebujete k spokojnému bývaniu.

Video: youtu.be/6-6QndADgGw?feature=shared

Novým majiteľom sa môže stať len jeden, a preto si terajší majiteľ bude starostlivo vyberať zo záujemcov a týmto si vyhradzuje právo na výber z uchádzačov.


O viac informácií, prosím kontaktujte realitného špecialistu Bc. Michaela Moroza, RSc.

Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: 3izb, 3 izb, 3 izbovy, 3-izbový , EQ real, eq,

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
55 m2
Zastavaná plocha:
61 m2
Podlahová plocha:
55 m2
Stav:
úplne prerobený
Loggia:
áno
Špajza:
áno
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Celková plocha:
55 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Video

Interné ID: P231219MiM
Ulica: Humenská
Obec: Košice-Západ
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Radi Vám poradíme