Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

(PREDANÝ) SLNEČNÝ 3-IZBOVÝ BYT NA PREDAJ, 55 m2, KOŠICE - TERASA

  Táto ponuka už nie je aktuálna.

Popis nehnuteľnosti

Máte svoju vysnívanú predstavu o ideálnom bývaní? Výborne! Máme pre Vás pripravený praktický byt, ktorý si môžete zrekonštruovať tak, aby to bol ten pravý domov podľa Vášho gusta. K nemu dostanete dostatok ticha a súkromia v peknom prostredí.

Certifikovaný realitný poradca Bc. Michael Moroz RSc. v spolupráci s EQUILIBRIO real Vám exkluzívne dávajú možnosť kúpiť 3-izbový byt na Rožnavskej ulici so všetkým, čo potrebujete k spokojnému bývaniu.

BYTOVÝ DOM
Byt sa nachádza 3./3 poschodí bez výťahu. Teda byt prispieva aj k Vášmu fyzickému zdraviu, pravidelným pohybom a zároveň Vás nikto nevyrušuje dupaním. K bytu prislúcha kumbál s dostatočným odkladacím priestorom. Bytový dom je zateplený a v blízkom čase je naplánované dobudovanie loggie.

BYT
Výmera bytu: 55,2 m2

Byt je pripravený pre ľudí, ktorí hľadajú slnečný a príjemne teplý byt, pretože je orientovaný na juho-západ. Vďaka jeho dispozícii dostanete ideálny pomer medzi cenou a priestorom na 3-izbový byt. Predáva sa v pôvodnom stave a je pripravený na kompletnú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ
Škola, škôlka je neďaleko. MHD je na pár krokov od bytového domu. Potraviny sú na 3 minúty autom.

VIDEO: youtu.be/vu63Ld4kebM

Novým majiteľom sa môže stať len jeden z Vás, a preto si terajší majiteľ bude starostlivo vyberať zo záujemcov a týmto si vyhradzuje právo na výber z uchádzačov.

O viac informácií, prosím kontaktujte realitnú kanceláriu EQUILIBRIO real.
Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: 3izb, 3 izb, 3 izbovy, 3-izbový, EQ real, eq, kosice, zapad, terasa, roznavska

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
55 m2
Poschodie:
3
Loggia:
áno
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné
Interné ID: P221220MiM
Ulica: Rožnavská
Obec: Košice-Západ
Okres: Košice II
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:

Radi Vám poradíme