Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

HĽADÁME RODINNÝ DOM V OKOLÍ BRATISLAVY

Popis nehnuteľnosti

EQUILIBRIO real v spolupráci so Samuelom Jablonkom hľadá pre klienta samostatne stojaci dom v Hviezdoslavove, alebo v okolí, s dobrou dostupnosťou do Bratislavy a dobrou občianskou vybavenosťou. Malo by ísť o novostavbu, ideálne aspoň 3-izbový bungalov vykurovaný teplou vodou v štandardnom prevedení, s kompletnými inžinierskymi sieťami (elektrina, voda, plyn, kanalizácia, internet). Pozemok nehnuteľnosti by mal byť kompletne oplotený s bránou a umožniť parkovanie.

Cenová hranica do 205 000 €. Ponúknite.

V prípade vhodnej ponuky, prosím kontaktujte realitného poradcu Samuela Jablonku.
Pri kúpe nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny servis.
Text inzerátu je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Jeho kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: (rodinny, dom, bungalov, Hviezdoslavov, Kvetoslavov, Miloslavov, Hubice, Veľké Úľany, 3izb, 3 izb, 3 izbovy, 3-izbovy, 3izbovy, EQ real, EQ)

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
205 000 €
Interné ID: K240411SJ
Obec: Hviezdoslavov
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Kúpa
Typ domu: Rodinný dom

Radi Vám poradíme