Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

3.IZBOVÝ RD V NÁDHERNOM TICHOM PROSTREDÍ V MALEBNEJ OBCI JANÍK

  • Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Nebaví Vás už uponáhľaný život v centre mesta? Chcete utiecť od ruchu mesta k pokoju vidieckeho prostredia, mať prírodu ako na dlani, dýchať lepší vzduch, mať možnosť si vo vlastnom dome a na svojom dvore či záhrade robiť čo chcete? Mať priestrannú terasu a s ňou súvisiace gril párty a kto vie čo ešte? Tak ste na správnom mieste keď čítate práve tieto riadky. Realitno – konzultačná spoločnosť EQUILIBRIO real v spolupráci s Oľgou Staňovou ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v obci Janík.

Obec Janík sa nachádza 36km od Košíc a 6km od Moldavy nad Bodvou. Nájdete tu dobrú občiansku vybavenosť – potraviny 150m od domu, materská škola, obecný úrad, kostol.
Je tu vynikajúca možnosť oddychu v prírode, nachádza sa tu rybník s možnosťou rybolovu, taktiež je to vyhľadávaná hubárska oblasť.

1,5 izbový rodinný dom, ktorý sa bude zväčšovať o ďalšie dve izby sa nachádza na pozemku s výmerou 487m2 a zastavanou plochou domu 60m2. Bol kolaudovaný v roku 2021. Je pripojený na mestský vodovod, na pozemku sa nachádza studňa. Odpad je riešený vlastnou žumpou.

Aktuálne sa už začala realizovať dostavba dvoch izieb o veľkosti 30m2. Celková podlahová plocha domu bude 76m2 + 14m2 terasa, spolu 90m2. Termín ukončenia stavby - máj 2022. Ak vás to zaujalo a veríme, že áno, radi vám to ukážeme už teraz a navyše máte možnosť ešte miernych úprav vo vybavení dvoch izieb a taktiež pri výbere kuchyne, podláh, dverí.

V dome sa nachádza priestranná obývacia izba (29m2) spojená s kuchyňou (bez kuchynskej linky) s predprípravou na zapojenie, kde dobrý dojem robia krásne francúzske okná s výhľadom na terasu o výmere (14m2). Z obývacej izby vedie vstup do spálne (6,5m2) a taktiež do kúpeľne (5m2) spojenej s WC a sprchovým kútom. Kúrenie je riešené centrálnym elektrickým podlahovým kúrením (3 okruhy), ohrev vody bojlerom. Plyn sa na pozemku nenachádza, ale je možnosť zapojenia (centrálny plynovod pred pozemkom).
Materiál stavby - tvárnice PORFIX.

Cena: 189 854 €

Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky.

Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitnú poradkyňu Oľgu Staňovú na tel. č. 0948 901 184. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real.
Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: Mokrance, Drienovec, Moldava nad Bodvou, EQ, EQ real, kosice okolie, 3izb, 3izbový, dom, príroda

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
90 m2
Plocha pozemku:
487 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Hypokalkulačka

Video

189 854 €
Interné ID: P221401AM
Ulica: Janík
Obec: Janík
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Radi Vám poradíme